Alles Op Reserve

Alles Op Reserve
Schutskampflyers 2016

ehm....

ehm....

zondag 11 april 2010

Soms zit het mee, soms zit het tegen....

Even een klein berichtje omtrent de meer of mindere wankele fysieke gesteldheid van enkele flyers op dit moment, alsmede een klein opbeurend woordje aan hen:

Gerrie

Heeft na een super gereden GJT-Classic 27 maart j.l. toch weer wat "kleine ritme"-storinkjes
gevoeld aan de rikketik. Heb inmiddels van Tejo gehoord dat hij toch weer gewoon fietst en deelname aan het Sauerland-Spektakel vooralsnog niet in gevaar komt.
Ger, vanaf deze plek veel sterkte en een vlot herstel toegewenst!

Benno

Wellicht mede door drukke werkzaamheden bij Shopex, maar vooral ook in het nieuwe stulpje op de Grote Wielen, heeft hij even wat vaker last van kleine lichamelijke ongemakken die het flyeren niet ten goede komen.
Benno, niks forceren, dat fietsen gaat straks zeker lukken, zeker met een tof "tripeltje".....

Tejo

Laatste weken beetje aan de sukkel geraakt met rug en kuit-perikelen. Draait naar eigen zeggen
"vierkant" en "acheruit".....Heeft echter afgelopen zaterdag wel gefietst met Gerrie en Laurie.
Tejo voor jou ook een vlot en algeheel herstel toegewenst. De groep zal je weer met open armen ontvangen en bij terugkomst is een 1e-rangs postitie in de waaier gegarandeerd !

Hebben er dan nog flyers gefietst vandaag ?

Jazeker. Jan, Ben, ondergetekende en onze special-guest Jos v.d.Sterren (tennismaat van Benno) zijn vandaag aangesloten bij CC Jeroen Bosch. Na een wat aarzelend begin hebben we al met al een mooie ronde van zo'n 80 km gereden door het Land van Heusden en Altena. Met een peloton van +/- 40 renners werd er overwegend zeer sociaal gereden (+/-30km/u) met op het eind, op de dijk van Heusden naar Ammerzoden, nog even een pittige finale waarbij de hele groep uit elkaar werd geranseld. Jan, die tijdens de tocht wat teleurgesteld te kennen gaf zijn "EI" niet helemaal kwijt te kunnen, alsmede zijn hartslagfrequentie wat minnetjes vond, kwam hier zoals normaliter zondag's gebruikelijk, alsnog volledig aan zijn "TREKKEN"!
Overigens resulteerde dit voor Jan in een zeer verdienstelijke plek voorin, in één van de voorste waaiers....minstens de helft van de groep jankend achterlatend....
Blij verrast waren we ook door de aanwezigheid van Jos, super gesoigneerd, en zeer gedreven in zijn eerste wegpelotonritje. Hopelijk is vandaag de start gemaakt met de nieuwe sportcarrière van een toekomstig collega-flyer. Jos is namelijk om gezondheidsredenen moeten stoppen met zijn tennisloopbaan en heeft van de dokter te horen gekregen dat fietsen een goed alternatief is.
Jos, namens alle flyers, je bent van harte welkom !

Nou flyers, voor de rest hoop ik dat we snel weer eens met een volledig peloton de baan opkunnen !

Geen opmerkingen: